Farofylld riksväg 8

104,1

Ständigt nya upplevelser längs riksvägen. Vet hur farligt det är att cykla längs den vägen.

Men i dag fick jag mig en riktig tankeställare – igen – när en traktor med plog körde förbi utan någon som helst försiktighet såg det ut som, plogen var nog inte många centimeter från min näsa. Till saken hör att jag är mycket noga och kör långt undan på min sida. Men ändå.

Som tur är, så väjer ändå de flesta trafikanter för cyklister.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s