Oktober maskrosen

1,1Hunden är ju människans bästa vän, sägs det. Det tvivlar jag nog inte på en sekund. I dag fick Bamse en riktig långpromenad, vilket han förstås inte tackade nej till. Fritt fram bara att strosa omkring nu när åkrarna är tröskade och vi fick njuta av höstens friska vindar.

För det mesta är det jag som går ut på promenad med honom, men ibland – mycket sällan så hända det, att jag känner mig riktigt lat och inte riktigt orkar ta mig upp ur soffan, då tar han alltid initiativet och så går han ut med mig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s