Hur sitter du egentligen

Poor-posture_stress-pic-300x207

Ja det kan man fråga sig?
Jag vet åtminstone hur jag skall sitta, stå, gå och jag vet också hur jag skall lyfta upp saker, stora som små. Ta på mig skorna, ta av mig skorna.

Har haft världens intressantaste föreläsning om det ämnet en hel vecka. Och kan inte förstå att jag inte fått nog av ämnet. Vad jag däremot kan förstå, är att jag glömmer så lätt vad vi gått igenom, just det, det är ju inte så lätt att förstå sig på alla muskler och hur de fungerar, men klokare har jag blivit och fått några tankeväckande funderingar runtomkring ämnet.
Skall nog börja lyfta, stå, gå, ja till och med sitta rätt. Och jag menar.
Nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s