Fick storfrämmande tidigt i morse

1

Såg något långt borta som jag tyckte liknade en gul stor katt, när jag närmade mig så var det en stor hare. För några veckor sedan träffades vi precis på samma ställe, så nu vet jag var han bor. Han ville inte ha någonting med mig att göra. Sprang mycket fortare än mig gjorde han också – kanske just därför.

Tidigt i morse fick vi på hälsning av en liten vacker hare, han satt snällt och stilla och visste inte ens att han poserade modell.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s