Sommarens första simturen i Hällnäs

3

Först en joggingtur till Hällnäs och sedan att få kasta sig i vattnet och simma. Egentligen borde det ha varit idealet, men ändå inte min favorit.

Det var mycket folk där, glada människor och skratt från barn som simmade och hade roligt. Vacker så.
Vattnet var brunt som svagt kaffe. Varmt från stranden och ju längre ut jag kom desto kallare blev det, tippar på en 22 grader där längst ute efter bollsnöret. Inte undra på, där är väl också strömt ju längre ut man kommer.

Kanske jag är bortskämd med mitt eget härliga havsvatten, som är både klart så jag kan se direkt ner i botten, friskt såsom källvatten, blir glad av bara tanken. Där kan jag dyka under som en fisk, känna den oerhört fina känslan efteråt. Njutit – nu är jag badad.

Tänk så bortskämd jag blivit de sista timmarna.

2 reaktioner till “Sommarens första simturen i Hällnäs

  1. Förstår dig mycket väl. Har man en gång fått uppleva klart vatten så är det svårt att nöja sig med annat hur väl omständigheterna eller omgivningen än är. Men det är bra att pröva på annat emellan just för den insikten om vad man uppskattar.
    I övrigt får jag tacka för en gemytlig blogg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s