Korta kvällar

1

Med vintertiden blev kvällarna kortare, mörkret smyger så snabbt på. Att hinna ut medan det är ljust är närmast omöjligt. Ögonen vänjer sig ändå snabbt, så det fungerar ju bra, bara att hinna ute förrän det riktigt mörknar.

För iväg genom Hömossa i regnet, märkte knappt att det var så pass mörkt när jag väl var där mitt i skogen. Först vid vägbelysningen kunde jag se hur snabbt allt hade gått, hjälpte inte fast jag hade så bråttom, mörkret jagade mig. Inte behövde jag frysa heller, tredje november och +12°

Här kommer natten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s