Exakt så kan det gå

WP_20150313_007

b

WP_20150313_028

Precis som alla andra lediga dagar skall jag göra så mycket.

Och nu är en viktig bit avklarad. Ut i naturen på marsmorgonen, skaren håller nu och vi gick vår vackra runda. VÅRA FAVORTISTÄLLEN. Andas in friska luften som naturen bjuder på, denna fina friska morgon. Underbart.

Helt plötsligt fick jag syn på två stycken vitsvanshjortar som skymtade i skogsbacken. Det harmar mig så att jag inte hade kameran till hands, när jag ändå hade den med. Det räcker ju inte att gå och tänka – jag borde ta upp kameran nu – ifall om. Vitsvanshjortarna väntar ju knappast på det. Fotot hade blivit betydligt tydligare då. Fick ändå fotat med telefonen, ljusa prickarna är vitsvanshjortarna.

Nöjd och glad ändå. Och nu skall jag göra någonting vettigt.

Vi syns nästa gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s