Källvatten

WP_20150408_001

Kokade kaffe på källvatten och kände mig riktigt urmodig. Påminde om förr i tiden då jag ofta blev bjuden kaffe som var kokad på källvatten. Smaken var lika speciell nu som den var då. Kaffet blir liksom mjukare och vetskapen om att jag burit hem vattnet gör ju inte saken sämre.

Eller så kan det vara som för barnbarnet, när jag frågade henne vad hon tycker om källvatten, så fick jag till svar.
Nå, det smakar ju bara vatten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s