På cykeltur till Rötji

Rötji

Sista vintersemesterdagen har varit fullspäckad av program. Viktigt ändå att få utöva någon sorts motion. Det fick bli cykeltur till Rötji, dit finns en viss dragningskraft. Så roligt att cykla och se sig runt där. Alltid har det förändrat någonting – någonstans. Samtidigt som jag memorerar, vem var det nu som har byggt där. Vem har flyttat dit, det är något som jag inte riktigt har koll på längre. Det flyttar så mycket nytt folk och byggs nya hus – i min gamla hemby, så jag hinner helt enkelt inte med. Förut hade jag allt under kontroll – inte mera.
Huvudsaken är ändå att jag kan besöka ställen och köra genom byn, det är hur roligt som helst och hälsa på mina släktingar där.

Någonting som ändå inte har förändras är stora stenen, så här har den stått och dinglat så länge jag minns och fortfarande hålls den upprätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s