Avbytare i helgen

006

Uppdraget som avbytare gillar jag. Djuren är de tacksammaste individerna som finns, bara de får sin föda. De börjar känna mig vid det här laget. Det är så roligt att träffa dem och ge dem det de tycker om.

Katterna brukar jag skämma bort med lite korv, det gillar de och vet att jag har med när jag kommer. De gosar och vill bli omskötta. De är ju vana med husfolket och barnen som finns där och stöka omkring dem.

Hönsen betalar utan omvägar med vackra färska ägg.

ägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s