Jag skall tvätta det med grönsåpa

På söndagskväll var vi bjudna på födelsedagskalas. Vi fick njuta av en riktigt god kaka och dopp ute på terrassen, alldeles nära sjön, abborren lekte och fåglarna flög och spanade efter mat. Vädret var vackert – vackert med lite blåsigt.

Och jag fick frågan om jag ville ha ett horn – förstod att jag fick frågan, för ägarna visste att jag gillade älg- och renhorn. Ingen blev gladare än jag, det ända jag inte kunde förstod mig på var, att ingen annan ville ha det.

För ett antal år sedan fick jag också ett älghorn, som hade blivit upputsade före jag fick det, det var så fint och fräscht då jag fick det i min hand. Sedan fick jag höra av barnbarnet, mamma hade putsat det med grönsåpa. Själv påstod hon att det var bar vanligt Fairy.

Någonting som jag undrar över, vad det är för sorts horn? För varken givaren eller tagaren är riktigt säkra!

 

WP_20160613_018

Jag skall tvätta det med grönsåpa.

2 reaktioner till “Jag skall tvätta det med grönsåpa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s