Semesterns första dag

dav

 

Nu har jag invigt mina nya cykelskor och som tur blev jag nöjd.

Det var svårt att säga förrän jag hade prövat dem och cyklat ett antal kilometer. Och skeptisk var jag och tänkte endast – dumt att betalar för skorna, ta bort prislappen, sätter dem på fötterna och far iväg ut på cykeln och sedan får jag bara sjuka fötter av dem. Cykelskor som skall sitta på många långa kilometer, behöver anpassa sig bra enligt fotens egenskaper.

Men nu kan jag bara konstatera att jag kan lita på mannen i ganska lång utsträckning när det gäller bekvämlighet och klädsel. Han har skött om saken helt och hållet, sökt efter rätta modellen till mina fötter och beställde hem skorna med postorder.

Skorna går att skruva hårdare eller lösare helt enligt fötternas behov. Det trodde jag inte skulle fungera med ett par skor.

Nu har mina fötter hittat sin överman och min man fick poäng igen!

2 reaktioner till “Semesterns första dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s