Stärkande långpromenad och fågelsång

mde

Högre till taket utomhus, när luften blir enformig inomhus.

Fast det kändes som jag bara kunde sitta inne och till exempel virka. Jag har ett virkprojekt på gång. Men ska jag orka virka så måste jag gå ut – går jag ut, så är det skönt att komma in och sätta sig och virka.

Fåglarna uppe i björken hade jag inte sett om de inte fört ljud med sig. Där satt de helt ostört fast jag kom pin nära.

bty

Fortfarande är det halt på skogsvägarna, det räknade jag inte med. Mycket snö som skymde isen därunder. Ändå hölls jag upprätt hela tiden. Skyddsglasögonen hade underlättat mycket i yrvädret, fick grina mig igenom hela sträckan.

Väl ute vid riksvägen, undrade jag vad jag hade tänkt på egentligen, värsta etappen kvar då. Trafiken var livlig och det blåste som småspikar i ansiktet. Nåväl åtminstone har jag lärt mig att hållas undan i trafiken. Vi hoppade upp på vägrenen titt som tätt när stora bilarna kom.

Precis i sådant väder gillar jag ändå att ploga mig igenom och kinderna hade bytt färg när jag kom hem tillbaka!

2 reaktioner till “Stärkande långpromenad och fågelsång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s