Mina nya vandringsskor

dav

Tårna sade till på skarpen, nu är det dags att köpa nya skor!

dav

Direkt kände jag skillnaden när jag vandrade iväg med mina nya vandringsskor, från min gamla skoning. Dom nya är betydligt stadigare, det kändes som jag fick bättre gång och hållningen. Och så lätta att det känns som jag nästan flyger fram.

Någon skillnad bör det ju vara, om de skall göra rätt för namnet. Jag är jättenöjd med mina nya Merrell vandringsskor!

30 dagars nöjdhetsgaranti, i annat fall är det bara att komma med skorna tillbaka till affären. Jag överväger noga förrän jag köper saker, så någon sådan lyxig situation kan jag inte tänka mig. Någon måtte får det vara.

60 dagars ångertid och då skulle jag få pengarna tillbaka.

Om inte tårna hade klagat hade jag fortfarande vandrat med mina gamla nötta trotjänare, många dagar ännu – många år!

Lyssna på kroppen heter det. På tårna!

Det sista vi skall spara på är skodon!

2 reaktioner till “Mina nya vandringsskor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s